Accessoires


Bij een op maat gemaakt pak horen natuurlijk ook op maat gemaakte accessoires.

SCHOENEN

OVERHEMDEN

Manchetknopen

Stropdas, pochet en manchetknopen

div class="view-more animated out" data-animation="fadeInRight" data-delay="0"> Lees verder

Schoenen


Voor uw schoenen op maat zal er van uw voet een aantal specifieke meetpunten worden opgenomen. Aan de hand van deze meet gegevens wordt er een leest ( houten Mal) gemaakt die uitsluitend voor u voet is bedoelt. Tevens zal van uw voet een omtrek of voet afdruk worden gemaakt door middel van het maken van een omtrek op papier op een vlakke ondergrond.

Na het opnemen van deze gegevens heeft u de keuze uit een aantal leerstalen en kunt doormiddel van een voorbeeld foto, tekening of model uit de collectie aangeven wat voor schoen u graag wilt laten maken.

U kan de schoen ook in twee leersoorten laten vervaardigen tegen extra kosten.
Bij de schoenen krijgt u een riem gemaakt van dezelfde leersoort als de schoenen, zodat die bijpassend is.
schoenen zijn speciaal naar uw voeten gemaakt, zorgen voor een optimaal draagcomfort en zijn een verademing voor uw voeten.

Overhemden


Het maatshirt van 2suit is gemaakt uit een keuze van exclusieve katoenen stoffen. Alle stoffen zijn 100% katoen en dubbeldraadsgeweven. Het maatoverhemd volgt de contouren van het lichaam en heeft daardoor de ideale pasvorm met betrekking tot het draag comfort. Voor de pasvorm kunt u kiezen uit extra slim fit, slim fit of een regular fit model.

Met een ruim assortiment stoffen van uiteenlopende wevingen en de keuze uit patronen, designs, knopen, garen, manchetten, kragen en eventueel contrast kleuren, zal het shirt uniek zijn.
U kunt dus het shirt samenstellen naar u smaak, stijl en eigen maken net als uw maatpak met uw initialen. Traditioneel op de mild of andere plek naar keuze.

Handgemaakt en op maat


Strikken, Stropdassen en Plastrons